Doradztwo

Członkom, pracownikom i wolontariuszom małopolskich NGO oferujemy możliwość skorzystania z bezpłatnego doradztwa indywidualnego lub grupowego w zakresie:

• tworzenia indywidualnego planu działania
• pozyskiwania funduszy
• przygotowywania projektów i wniosków projektowych
• księgowości i prawa

Zapewniamy konsultacje ze specjalistami różnych dziedzin, w zależności od indywidualnych potrzeb naszych beneficjentów. Po wcześniejszym umówieniu się z jednym z naszych doradców, można skorzystać z porady mailowej, telefonicznej lub osobistej w jednym z naszych Centrów NGO. Aby skorzystać z porady proszę wypełnić poniższy formularz:

Osoby zainteresowane uzyskaniem porady naszych doradców, prosimy o dokładne i uwazne wypełnienie ponizszego formularza zgłoszeniowego.

Formularz zgłoszeniowy
Dane instytucji/stowarzyszenia

Informacja o dacie i formie porady zostanie przesłana na adres mailowy oraz przekazana telefonicznie przez pracownika Centrum Informacji przy Regionalnym Centrum NGO Kolping w Krakowie.

Zebrane dane beda przetwarzane i wykorzystane przez Zwiazek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce …… zgodnie z zasadami o ochronie danych osobowych. Dane sa przekazywane dobrowolnie. Informujemy takze o prawie do wgladu oraz mozliwosci poprawienia danych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.).