Śniadanie u Kolpinga

Centrum NGO KOLPING w Bochni zaprasza przedstawicieli małopolskich organizacji pozarządowych do udziału w spotkaniu z cyklu "Śniadanie u Kolpinga", tym razem pod hasłem: Organizacje współpracujące z osobami z niepełnosprawnościami”.

Zapraszamy przedstawicieli małopolskich organizacji pozarządowych działających na rzecz osób z niepełnosprawnościami do udziału w spotkaniu, które w swoim zamyśle ma być okazją do tworzenie sieci networkingowych organizacji aktywnych w podobnych obszarach. Spotkanie odbędzie 22.10.2014 r. (środa) godz. 10.00-14.00  w Bochni, ul. Wyspiańskiego 25 (sala konferencyjna – dolny kościół św. Pawła Ap.).

Uczestnicy będą mieli okazję zaprezentować swoje organizacje w dowolnej, wybranej przez siebie formie (prezentacja multimedialna, krótkie wystąpienie, itp.) w czasie do 5 minut. Po bloku prezentacji odbędzie się warsztat moderowany z zakresu różnych form współpracy organizacji pozarządowych oraz dyskusja na temat uwarunkowań w podejmowaniu współpracy.

Moderatorką spotkania będzie Danuta Zabłocka –Bembenek.

Aby wziąć udział w wystarczy wypełnić załączony formularz zgłoszenia i przesłać go na adres mailowy: ngo.bochnia@kolping.pl do 17 października 2014 r. W razie pytań prosimy o kontakt z Panią Grażyną Rzepka – Płachta nr. tel.: (14) 635 11 17 lub 886 249 251. Udział Państwa w spotkaniu zostanie potwierdzony mailowo.

Zapraszamy!

Karta zgłoszeniowa