Zapraszamy na Obywatelskie Śniadanie u Kolpinga

Centrum NGO Kolping w Krakowie zaprasza przedstawicieli małopolskich organizacji pozarządowych do udziału w spotkaniu z cyklu "Śniadanie u Kolpinga", tym razem pod hasłem: „Śniadanie obywatelskie”, które odbędzie się 11 grudnia 2013 r. w godz. 9.30-13.30 w siedzibie Centrum w Krakowie przy ul. Żułowskiej 51. Udział w spotkaniu jest bezpłatny. Gwarantujemy śniadaniowy bufet.

Zapraszamy przedstawicieli małopolskich organizacji pozarządowych zajmujących się aktywizacją społeczną i/lub obywatelską zainteresowanych tworzeniem sieci networkingowych organizacji aktywnych w tej dziedzinie.

Uczestnicy będą mieli okazję przedstawić swoje organizacje w dowolnej formie np. prezentacji multimedialnej, zdjęć, krótkiego wystąpienia itp., w czasie do 5 minut. Po bloku prezentacji odbędzie się krótka prelekcja i rozmowa facylitowana (szczegóły w Opisie).

Moderatorką spotkania będzie Magdalena Szczudło. Aby wziąć w nim udział w wystarczy wypełnić załączony formularz zgłoszenia i przesłać go na adres mailowy: mptak@kolping.pl do 6 grudnia 2013 r. do godz. 12.00. Udział Państwa w spotkaniu zostanie potwierdzony mailowo.

Serdecznie zapraszamy!

Pliki do pobrania: