Zapraszamy na kulturalno-artystyczne Śniadanie NGO u Kolpinga!

Centrum NGO Kolping w Krakowie zaprasza przedstawicieli małopolskich organizacji pozarządowych do udziału w spotkaniu z cyklu "Śniadanie u Kolpinga", tym razem pod hasłem „Jak łączyć działania artystyczne i kulturalne ze społecznymi”, które odbędzie się 29 listopada 2013 r. w godz. 9.30-13.30 w siedzibie Centrum NGO Kolping w Krakowie przy ul. Żułowskiej 51. Zapraszamy przedstawicieli małopolskich organizacji pozarządowych o profilu artystyczno-kulturalnym do udziału w spotkaniu, które w swoim zamyśle ma być okazją do tworzenie sieci networkingowych organizacji aktywnych w podobnych obszarach. W trakcie spotkania oferujemy śniadaniowy bufet!

Uczestnicy będą mieli okazję przedstawić swoje organizacje w formie prezentacji Pecha Kucha (zgodnie z instrukcją załączoną w Opisie spotkania) w czasie 6 minut 40 sekund. Po bloku prezentacji odbędzie się krótka prelekcja i rozmowa facylitowana (szczegóły w Opisie).

Moderatorką spotkania będzie Sylwia Biernacka. Aby wziąć w nim udział, wystarczy wypełnić formularz zgłoszenia (w Plikach do pobrania) i przesłać go na adres mailowy: mptak@kolping.pl do 26 listopada 2013 r. Udział Państwa w spotkaniu zostanie potwierdzony mailowo.

Szczegółowy opis spotkania oraz zgłoszenie poniżej.

Pliki do pobrania:

Opis spotkania

Zgłoszenie

Zapraszamy! Udział w spotkaniu jest bezpłatny.