Ostatnie wolne miejsca na szkolenie z pozyskiwania i aktywizacji wolontariuszy NGO!

Centrum NGO Kolping w Krakowie zaprasza członków, wolontariuszy i pracowników małopolskich organizacji pozarządowych do udziału w warsztatch "Aktywizacja wolontariuszy – budowanie kultury wolontariatu", który umożliwi uczestnikom nabycie praktycznych umiejętności pozyskiwania oraz aktywizacji członków i wolontariuszy. Szkolenie będzie prowadzone w formie realnego 2-dniowego projektu, mającego na celu stworzenie makiety środowiska organizacyjnego, które w optymalnym stopniu aktywizowałoby wolontariuszy. W ramach podsumowania, każdy z uczestników otrzyma indywidualną ocenę wkładu własnej pracy w osiągnięcie finalnego celu warsztatów: stworzenie makiety aktywizacji wolontariuszy.

Osoby zainteresowane udziałem w tym szkoleniu prosimy o zgłaszanie się najpóźniej do godz. 12.00 dnia jutrzejszego, tzn. 19 listopada poprzez przesłanie wypełnionego zgłoszenia na adres: awisniewska@kolping.pl.

Poniżej do pobrania szczegółowy opis szkolenia oraz formularz zgłoszenia na nie:

Opis szkolenia

Zgłoszenie