Można jeszcze dosiąść się do śniadaniowego stołu!

Spotkanie odbędzie się w sali konferencyjno-szkoleniowej Centrum NGO Kolping w Krakowie przy ul. Żułowskiej 51. Udział w nim jest całkowicie bezpłatny.

Mamy nadzieję, że będzie ono okazją do promocji działalności każdej z zaproszonych organizacji i podzielenia się doświadczeniami na polu aktywizacji społecznej i/lub obywatelskiej - pozostawiamy uczestnikom wybór formy prezentacji swojej organizacji - ograniczamy jedynie jej czas do 5 minut.

W gronie znanych już współbiesiadników uczestnicy zasiądą do śniadaniowego stołu, aby posłuchać krótkiej prelekcji prowadzącej spotkanie Magdaleny Szczudło i debatować na temat możliwej współpracy "organizacji obywatelskich"; jakie jej formy mogłyby być najskuteczniejsze oraz jakie obawy są z nią związane.

Aby wziąć udział w "Obywatelskim Śniadaniu u Kolpinga" wystarczy wypełnić załączony formularz zgłoszenia i przesłać go na adres mailowy: mptak@kolping.pl do 9 grudnia. Państwa udział w spotkaniu zostanie potwierdzony mailowo.

Opis spotkania

formularz zgłoszenia