Zapraszamy do Miechowa na spotkanie animacyjne z doradztwem z zakresu fundraisingu

16 grudnia (poniedziałek) zapraszamy do Miechowa! W Urzędzie Gminy i Miasta Miechów (ul. Henryka Sienkiewicza 25, 32-200 Miechów) odbędzie się spotkanie animacyjne organizowane przez Centrum NGO Kolping w Bochni we współpracy z UGiM Miechów.

Na spotkanie zaprosiliśmy Roberta Kawałko – wiceprezesa Polskiego Stowarzyszenia Fundraisingu, który przybliży uczestnikom podstawy fundraisingu jako metody budowania zamożności organizacji pozarządowych oraz postara się odpowiedzieć na wszystkie pytania zgłoszone przez słuchaczy.

Kierujemy zaproszenie do udziału w tym spotkaniu do przedstawicieli lokalnych organizacji pozarządowych i aktywnych na tym terenie grup nieformalnych oraz osób niezrzeszonych w żadnych formach organizacyjnych, ale zainteresowanych aktywizacją lokalnych środowisk, podjęciem dyskusji o lokalnej współpracy, wymianą poglądów i doświadczeń nt. rozwiązywania problemów społeczności lokalnej.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny.

Szczegółowych informacji na temat spotkania udziela Grażyna Rzepka-Płachta (kierowniczka Centrum NGO Kolping w Bochni): nr tel. 886249251.

Chęć udziału w spotkaniu prosimy zgłaszać mailowo na adres: ngo.bochnia@kolping.pl.

Zapraszamy do udziału.